Untitled
26 mei 2011
De verloskundige

Ik ben de afgelopen week nog maar nauwelijks misselijk geweest. Wat fijn is dat! Ik geniet nu volop van de zwangerschap en mijn dikker wordende buik!
Op 26 mei hadden we onze eerste afspraak bij de verloskundige. Er werden vooral veel vragen gesteld en informatie gegeven. Mijn gewicht was 62,1 kg en mijn bloeddruk 121/80. En we hebben het hartje van ons kleintje voor het eerst gehoord! Wat fijn om weer een teken van leven te krijgen!
Nu is het wachten op onze volgende echo op 7 juni, om de zwangerschapsduur te bepalen. De vorige echo was "onzuiver", waardoor ze de duur niet precies konden bepalen. We zijn op basis van de echo van 16 mei nu 12 weken, maar we verwachten zelf dat we 13 weken zwanger zijn.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Fanny schreef
28 mei 2011
 
Hoi Mark en Marieke,

Wat leuk om zo op de hoogte te blijven van jullie belevenissen! Uit alles blijkt dat jullie er erg van genieten, mooi om te lezen!

gr, Fanny
 
 
opa en oma van aerle schreef
27 mei 2011
 
Ook wij zijn hartstikke blij met jullie zwangerschap. Heel erg fijn dat het zo snel zo mocht zijn. Geniet ervan. Fijn ook om te zien dat jullie er zo gelukkig uitzien. Een heel erg trotse opa en oma.
 
 
Google Analytics Alternative